WordPress 3.3
Szerző DjZoNe, 2011-12-13 11:03
37 válasz erre a témára
Elküldve: 2011-12-13 - 11:03
Ma reggel, vagyis tengerentúli idő szerint hétfőn este, megjelent a legújabb WordPress 3.3,
mivel a teljes fejlesztési ciklus alatt nagyon keményen dolgoztunk hogy folyamatosan 97-100% között tartsuk a fordítást, így nem okoz számunkra gondot a kiadás megjelenése után kiadni a magyar csomagot.
A magyar WordPress közösség oldalán írt bejegyzés tartalmaz további részleteket a frissítésről.
Itt tölthetjük le:
mivel a teljes fejlesztési ciklus alatt nagyon keményen dolgoztunk hogy folyamatosan 97-100% között tartsuk a fordítást, így nem okoz számunkra gondot a kiadás megjelenése után kiadni a magyar csomagot.
A magyar WordPress közösség oldalán írt bejegyzés tartalmaz további részleteket a frissítésről.
Itt tölthetjük le:
Elküldve: 2011-12-13 - 14:39
sziasztok,
Igazán ígéretesnek tűnik az új verzió. Már frissítettem is. A widget - ha tényleg elmenti - jó funkció, de kérdem én, ha pl. tegnap raktam fel egy új designt, ma frissítettem a rendszert, és mégsem tetszik a sablon, és vissza akarok állni a januári designra, no akkor mi a helyzet a widgetekkel?
Igazán ígéretesnek tűnik az új verzió. Már frissítettem is. A widget - ha tényleg elmenti - jó funkció, de kérdem én, ha pl. tegnap raktam fel egy új designt, ma frissítettem a rendszert, és mégsem tetszik a sablon, és vissza akarok állni a januári designra, no akkor mi a helyzet a widgetekkel?
Elküldve: 2011-12-13 - 17:07
Nekem szokatlan a adminbéli változás. Eddig 1 oldalamon frissítettem, látszólag minden rendben fut tovább.
Elküldve: 2011-12-14 - 00:29
Friss svn-es verzió van belőle mindig, így a felületi újítások annyira nem leptek meg (pont 2 napja néztem az utoljára, hogy ott is minden rendben-é a költözködés után
)..
Szuper hogy ilyen napra készek tudtatok maradni!
Nagyon szívesen besegítenék, ha van rá mód!
Szuper hogy ilyen napra készek tudtatok maradni!
Nagyon szívesen besegítenék, ha van rá mód!
Elküldve: 2011-12-14 - 00:35
Mester, ha van ingerenciád, akkor a Segítségoldalon megadottakból szemezgethetsz.
Egyelőre a bbPress áll a legcudarabbul, meg persze a WordPress.com, de azzal sosem leszünk kész.
Zé is azt mondta rá, hogy egy never ending story, mindig próbáljam beletenni ami a legfrissebb a többivel pedig ne foglalkozzak.
De ha megvan a bbPress nyitok majd új frontvonalakat is, mint Gravatar, PollDaddy, JetPack, VideoPress és egyéb nyalánkságok
Egyelőre a bbPress áll a legcudarabbul, meg persze a WordPress.com, de azzal sosem leszünk kész.
Zé is azt mondta rá, hogy egy never ending story, mindig próbáljam beletenni ami a legfrissebb a többivel pedig ne foglalkozzak.
De ha megvan a bbPress nyitok majd új frontvonalakat is, mint Gravatar, PollDaddy, JetPack, VideoPress és egyéb nyalánkságok
Elküldve: 2011-12-14 - 00:49
OK.viszont ezzel a webes front-end-el még ismerkedek.. láttam lehet pot-file-t menteni belőle megnézem vissza is lehet-e tölteni..
Elküldve: 2011-12-14 - 22:11
A WordPress 3.3 üdvözlő képernyőjének egyik részén, majdhogynem ló méretben virit az, amit én a wordpress2you.com oldalamon, nemes egyszerűséggel, úgy fogalmaztam: "Teljes jQuery UI és a legutóbbi jQuery 1.7.1 verzió szerves része lett a WordPress-motornak"
Még mi a sistergős, kék eget kell leírni, és főleg úgy, hogy ne verje ki a szemedet, de mégis észrevedd?
Még mi a sistergős, kék eget kell leírni, és főleg úgy, hogy ne verje ki a szemedet, de mégis észrevedd?
Elküldve: 2011-12-15 - 09:03
Csak engem idegesít az admin sávban, hogy ha valamire megyek az először fekete hátterű lesz, majd utána átugrik fehér háttérre? Ez bu*erálja a szemem, nektek nem?
Elküldve: 2011-12-16 - 11:46
Nagyszerű az új verzió, már régóta vártam a teljes jQuery integrációra. A flyout menük annyira nem a kedvenceim(de egész jók ^^), szerintem jobb lett volna a korábbi menüt egy accordion effektel feldobni. Köszönjük a hipergyors fordítást 
Nekem is lenne ingerenciám, kapacitásom, sőt kedvem a fordításhoz
Nekem is lenne ingerenciám, kapacitásom, sőt kedvem a fordításhoz
Elküldve: 2011-12-16 - 16:19
Norbi, ez esetben a fölösleges erőforrásaidat lekötheted például a bbPress plugin fordításon wordpress.org-os felhasználói fiók birtokában, vagy választhatsz más futó fordításainkból is a Segítség oldalról.
Bár, én a bbPressnek örülnék a legjobban ha elkészülne, így én is azzal foglalkozom
Bár, én a bbPressnek örülnék a legjobban ha elkészülne, így én is azzal foglalkozom
Új válasz

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó