Sziasztok!
Lassan két éve használom a WordPress-t és sikerült közel 30 év túráit fevinnem. (http://karsaimh.fw.hu)
A FreeWeb-en új fizetős szerverre került át (pontosabban áthelyezték) a honlapom, amely látszólag jól működik,
de nem tudok szerkesztő üzemmódba az ADMIN-hez tartozó jelszavammal belépni.
Próbáltam új jelszót kérni a WordPress-en belül, de a levél küldés sem működik, így nem kaptam új jelszót sem.
MySQL adatbázis kezelővel van mentésem a teljes adatbázisról egy tömörítés nélküli SQL kiterjesztésű file-ba, amely 18 Mbyte-os.
Nyitottam egy új adatbázist, de a mentés visszatöltése a PHP.INI-ben lévő 2 Mbyte-os file méret korlátozás miatt meghiúsult.
Várom a segítségeteket.
Üdvözlettel:
Karsás
Admin felület
Szerző colly, 2010-09-09 09:55
25 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-01-30 - 21:44
Elküldve: 2012-01-31 - 00:01
Szia!
Fura, hogy nem állították át nagyobbra a limitet. (2 mb az már régen is kevés volt)
Kérd meg a tárhelyeseket, hogy az sql dump -ot töltsék fel ők! (juttasd el hozzájuk). Mert ilyen limittel nem használható normálisan.
Fura, hogy nem állították át nagyobbra a limitet. (2 mb az már régen is kevés volt)
Kérd meg a tárhelyeseket, hogy az sql dump -ot töltsék fel ők! (juttasd el hozzájuk). Mert ilyen limittel nem használható normálisan.
Elküldve: 2012-02-01 - 08:36
Szervusz András!
Köszönöm a segítséged, de a FreeWeb azóta sem válaszolt a kérésemre.
Talán segítene, ha a WordPress 3.1.2 felől az email küldés működne és megérkezne az új generált admin jelszó.
Üdv. Karsás
Köszönöm a segítséged, de a FreeWeb azóta sem válaszolt a kérésemre.
Talán segítene, ha a WordPress 3.1.2 felől az email küldés működne és megérkezne az új generált admin jelszó.
Üdv. Karsás
Elküldve: 2012-02-01 - 11:28
Sziasztok.
Kezdőként segítséget kérnék.
Nem tudok belépni az admin felületbe (jelszó rendben), a lap tetején ez a hibaüzenet fogad:
ďťż Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/koppany/wordpress/wp-config.php:1) in /USER/koppany/wordpress/wp-login.php on line 349 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/koppany/wordpress/wp-config.php:1) in /USER/koppany/wordpress/wp-login.php on line 361
Mi lehet a hiba?
Kezdőként segítséget kérnék.
Nem tudok belépni az admin felületbe (jelszó rendben), a lap tetején ez a hibaüzenet fogad:
ďťż Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/koppany/wordpress/wp-config.php:1) in /USER/koppany/wordpress/wp-login.php on line 349 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/koppany/wordpress/wp-config.php:1) in /USER/koppany/wordpress/wp-login.php on line 361
Mi lehet a hiba?
Elküldve: 2012-02-01 - 11:50
Szia
Kezdőként is nyugodtan használhatod a fórum keresőjét, kezdőknek is ingyenes!
Kezdőként is nyugodtan használhatod a fórum keresőjét, kezdőknek is ingyenes!
Elküldve: 2012-02-02 - 14:13
Köszi, és bocs, hogy nem voltam elég figyelmes! (pedig szorgalmasan bújtam a fórumokat)
A NotePad ++ megoldotta a problémát.
A NotePad ++ megoldotta a problémát.
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó