Szeretnék segítséget kérni,a fejlécem betűi helyének a megváltoztatásához.Nagyon sokat próbálgattam,volt amikor a fél oldalam eltűnt,annyira sikerült lejjebb vinnem.Próbáltam a fő és alcímet egy sorba rakni,az sikerült is az inline- beszúrásával a block elé,de sehogysem jutottam dűlőre.
A CSS-ben ez a header rész.
/* header */
#header { background: url(../../images/header.jpg); border-bottom: 0px solid #000040; height:150px; }
#branding { width: 960px; margin: 0 auto; }
.logo { max-width: 590px; float: left; margin: 20px 0 0 10px; }
.blog-name { font-weight: bold; font-size: 11px; margin: 0; line-height: 1em; display: block; text-transform: uppercase; }
.blog-name a:link, .blog-name a:visited { color: #000040; text-decoration: none; }
/*.blog-name a:link, .blog-name a:visited { text-indent: -9000px; background: url(../../images/icons/logo.png) no-repeat; width: 450px; height: 22px; display: block; }*/
.blog-name a:hover { }
.blog-description { line-height: 1em; display: block; font-size: 11px; font-weight: bold; color: #313131; margin: 0; padding: 5px 0 0; text-transform: uppercase; }
Alulra szeretném kis méretű 8px betűkkel a weblapcímet és alcímet,mivel a Fejlécen már képben szerepel.Ezt az alsó sort szeretném végigírni a névvel,alcímmel e-mail-el.(csatolt képen)
A másik kérdésem szintén fejléc témában lenne,980px széles a fejlécem.Ha nem a teljes képernyőmön van,szétcsúszik az egész ahogy a képen jelöltem.Nem rugalmas és nem alkalmazkodik az ablak méretéhez.Hogyan segíthetnék ezen?
Köszönöm szépen az esetleges válaszokat.