Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

wordpress tanfolyam

12 válasz erre a témára

#1 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 12:20

Kezdett OFF lenni a téma, gondoltam itt "eszmecserél"hetnénk róla..

(http://forum.word-pr...dpost__p__28593)

"Úgy tudom,hogy a wp-suli tárhelyet is árul, 1 giga 10ezer. Én sokallanám :D Bár még azt is vállalja, hogy az ott "wordpress-szelőknek" ingyen beállitja a wp-config file-t ;)"

Egy kicsit másképp néz ki a dolog. Szemfüles voltam, mentettem idő közben, így megvan az iromány.. a teljes, mert mostanra:
"(Volt itt egy vita, de sehová nem vezetett. Először úgy gondoltam, okulásként fent hagyom, de meggondoltam magam. Inkább legyen hely a szakmai hozzászólásoknak. Úgyhogy kitöröltem az egészet. Ha a “kritikusomnak” még van mondanivalója, keressen magánüzenetben.)"
:) Látjátok? Már megint én kötöszködök.. Biztosan van bennem van a hiba. előbb Hitetlen, most ez a nőci.. :) (csak az előbbiben "védekező", utóbbiban "vita indító" voltam :) )

Kicsit bepipultam a nőszemélyen.. ilyet írt, hogy ő rengeteget segít ingyen az embereknek.. INGYEN ???:
- WordPress motor telepítése:
a legfrissebb elérhető magyar nyelvű változat telepítése nálunk rendelt tárhelyszolgáltatás esetén ingyenes, idegen tárhelyre (az adatbázis beállításával együtt): 2.000 Ft + ÁFA.

- WordPress sablon testreszabása:
modulok eltávolítása vagy hozzáadása, angol nyelvű üzenetek lefordítása: 2.000 Ft + ÁFA.
(WordPress sablon-gyűjtemény itt)

- Bővítmények (pluginek) telepítése:
seo, közösségi média, előfizetés, zárt tagsági oldalak, stb igény szerint: 2.000 Ft + ÁFA.
(WordPress plugin-gyűjtemény itt)

- Segítség és ügyfélszolgálat:
segítség a WordPress motor, a sablon és a bővítmények (pluginek) telepítésében és beállításában, a Vezérlőpult használatának megértésében és az első bejegyzések publikálásában, valamint 12 órás ügyfélszolgálat (munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig) egy hónapon keresztül: 4.000 Ft + ÁFA.

+1. Ha nem(csak) technikai jellegű kérésed van, tehát a WordPress telepítésén és beállításán kívül az értékesítési szövegeket, a bemutatkozást, a levélsorozatokat vagy más szövegeket is tőlem kéred, ezeket is megrendelheted:

- Értékesítési szövegek (főoldal, bemutatkozás, levélsorozat): 8.000 Ft + ÁFA.

- Értékesítési technika (tapasztalatok, feliratkoztató oldal): 8.000 Ft + ÁFA.

- Betanítás és segítség a fenti két megrendelés mellé: ingyenes.

Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#2 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 12:21

Bakker a híres "5perces WP telepítő" végignyomásáért kér 2000 HUF-t?

#3 varnyu

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.499 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 12:31

Drága hgrg: a négy gyereket el köll valamiből tartani ;) Az itteni adatlapján is több kisgyerekes anyuka volt, amig ki nem takaritotta az adatlapot .... legalábbis tegnap már nem volt rajta semmi személyes infó
csak egy villanás a Matrixban

#4 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2010-03-11 - 12:51

Ne vigyétek túlzásba, ne személyeskedjetek! Én telepítettem már drágábban is WordPress-t. Aki megveszi, annak nem drága! Ha valaki azért fizet 2000Ft-ot, hogy feltegye neki a tárhelyére, mert lusta elolvasni a magyar szöveget, amit kiír a weboldala, akkor fizessen érte... Kapitalizmus van :) Amíg nem itt hirdeti a szolgáltatásait (ahogy reggel tette, azokat töröltem), addig nincs gondom vele.

Ti sem szeretnétek, ha egy fórumban fikáznák az üzleteket... Mellesleg félre értelmezitek, itt nem a WordPress vonatkozást kell megfizetni, hanem az időt! Neki öt perce 2000 Ft-ba kerül! :)

Ez olyan mint az olajcsere... pont tegnap kerültem "szóváltásba" az egyik rokonommal, mert szerinte sznob vagyok, mivel nem cserélem le a kocsimban az olajat. Helyette beviszem a szalonba és megcsináltatom mással.
Természetesen meg tudnám én is csinálni, nem kell hozzá sok ész, viszont nem kenem össze magam és nem fogok 10-20e ft-ért a kocsi alatt kúszni-mászni.

Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb.. az megcsináltatja mással.
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#5 varnyu

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • 1.499 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 13:01

Igazad van. Szerintem én csak szimplán irigy vagyok ;) :D
csak egy villanás a Matrixban

#6 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 13:33

Várj. Szándékosan nem fikáztam le. Csak felháborodtam. És elsősorban a PwdbyWP ill. a sablon készítőjének backlink hiánya miatt. (amúgy ezeket legalább visszarakta..)
Utána amit lenyomott, hogy én "alaptalanul vádaskodok" és hasonlók attól egy picit kiakadtam. Hát álljon már meg a menet..
Meg ingyen=2000HUF? És végig igyekeztem kritikus, de korrekt lenni.

Amúgy egyet értek az "aki hülye fizessen" elvvel, de pont egy OpenSource CMSnél így lehúzni a szerncsétlen kismamát stb...
Annak valószínűleg fingja sincs róla hogy lehetne másképp is így simán kicsenget érte.. valamennyit..

#7 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 13:55

Jó jó de már ott tartottunk, hogy ki miből tartja el a gyerekét...
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.

#8 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 13:58

1. engem nem igazán izgat a dolog. Én is egy négy gyerekes család tagja vagyok, bár más szituban :) Szóval ez mindenkinek a maga baja
2. egy kicsit érthetetlen nekem, hogy ezt miért tolja mindenhol az arcodba.. Lehet hogy jó marketinges reklámfogás? biztos..

#9 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 14:02

"Akinek nincs kedve pl. mySQL adatokat keresni, beállítani stb.. az megcsináltatja mással. "
yah pld velem mert segítek neki, ha olyanom van. DE
ő azt mesélte nekem, hogy ő mennyit segít ingyen. BaZE a 2k még sincs ingyen!! Tudom lehet hogy a politikus-féle matek a kor függvénye? pármillió forint= SEMMI.. :D
vagy csak hogy az összegek semmivé lesznek.. jóvan de el tom én is költeni ahhoz nem kell másnak odadnom :D

#10 DjZoNe

Sötét WP Lovag

• Adminisztrátor
  • 1.511 Hozzászólás:
  • Település:Budapest / Magyarország

Elküldve: 2010-03-11 - 14:04

Én spec leszarom ki miből tartja el a gyerekét, és önmagát.
Viszont, a fórumon a magam részéről nem akarok találkozni "véletlenül" ezzel a wp-suli "reklámmal".

#11 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 14:21

Persze, én sem! Ezért is töröltem a hirdetéseket! :)
Hoppare | WordPress

#12 hitetlen

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • 1.584 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 14:48

fújjjj, mármint ez a topic :(

#13 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-11 - 15:19

Szerintem is! Le is zárom ezt a témát! Inkább ne menjünk bele... maradjunk meg szerény WordPress fanoknak :)
Hoppare | WordPress

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó