(http://forum.word-pr...dpost__p__28593)
"Úgy tudom,hogy a wp-suli tárhelyet is árul, 1 giga 10ezer. Én sokallanám
Egy kicsit másképp néz ki a dolog. Szemfüles voltam, mentettem idő közben, így megvan az iromány.. a teljes, mert mostanra:
"(Volt itt egy vita, de sehová nem vezetett. Először úgy gondoltam, okulásként fent hagyom, de meggondoltam magam. Inkább legyen hely a szakmai hozzászólásoknak. Úgyhogy kitöröltem az egészet. Ha a “kritikusomnak” még van mondanivalója, keressen magánüzenetben.)"
Kicsit bepipultam a nőszemélyen.. ilyet írt, hogy ő rengeteget segít ingyen az embereknek.. INGYEN ???:
- WordPress motor telepítése: a legfrissebb elérhető magyar nyelvű változat telepítése nálunk rendelt tárhelyszolgáltatás esetén ingyenes, idegen tárhelyre (az adatbázis beállításával együtt): 2.000 Ft + ÁFA. - WordPress sablon testreszabása: modulok eltávolítása vagy hozzáadása, angol nyelvű üzenetek lefordítása: 2.000 Ft + ÁFA. (WordPress sablon-gyűjtemény itt) - Bővítmények (pluginek) telepítése: seo, közösségi média, előfizetés, zárt tagsági oldalak, stb igény szerint: 2.000 Ft + ÁFA. (WordPress plugin-gyűjtemény itt) - Segítség és ügyfélszolgálat: segítség a WordPress motor, a sablon és a bővítmények (pluginek) telepítésében és beállításában, a Vezérlőpult használatának megértésében és az első bejegyzések publikálásában, valamint 12 órás ügyfélszolgálat (munkanapokon reggel 8-tól este 8-ig) egy hónapon keresztül: 4.000 Ft + ÁFA. +1. Ha nem(csak) technikai jellegű kérésed van, tehát a WordPress telepítésén és beállításán kívül az értékesítési szövegeket, a bemutatkozást, a levélsorozatokat vagy más szövegeket is tőlem kéred, ezeket is megrendelheted: - Értékesítési szövegek (főoldal, bemutatkozás, levélsorozat): 8.000 Ft + ÁFA. - Értékesítési technika (tapasztalatok, feliratkoztató oldal): 8.000 Ft + ÁFA. - Betanítás és segítség a fenti két megrendelés mellé: ingyenes.

A téma zárva.