Ugrás a tartalomhoz

Kódolt footer (base64) - lehetetlen módosítani?

116 válasz erre a témára

#41 hitetlen

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.584 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-06 - 02:22

na használd, nem véletlen kódolják le őket.

Kérd meg hgrg-t, hogy kódolja vissza, vagy hagyjad az ilyen sablonokat.

#42 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-06 - 02:34

Majd meglátjuk, hogy mennyi "trutyi" van bennük :)

#43 nkaroly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 60 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2010-03-06 - 02:42

Köszi, gondoltam ,de azért rákérdeztem.
Ok, eddig csak a footert nézegettem,de most feltűnt, hogy máshol is lehet ilyen kódolás:)
Még jó ,hogy csak gyakorlatozok:)

#44 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-06 - 05:12

Hali!
a footerben nem volt kódolás (ha mégis akkor sorry:P) csak egy figyelemfelhívás, hogy "ha kiveszed a linket összeomolhat az oldal". Undorító.. Persze megint nem gondolkoztak a srácok túlzottan sokat. Egy sablonra megcsinálták a "védelmet" majd karakterről karakterre ugyanúgy "levédték" a sablont. Már van egy "dewick" projektem. Most indítsak újat?:P...
majd meglássuk.
a hosszú rizsa után:
http://svn.hgrg.info/dir/
itt megtalálod egy darabig a sablonokat. "header (másolat).php", "footer (másolat.php)", "functions (másolat).php"-k alatt megtalálod a kikommentezett, de mind a base64 mind a visszafejtett kódot tartalmazó file-okat. Ha nem érdekel töröld őket nyugodtan. ill. a functions.php-ben alapértelmezetten berakja neked a példabannernek a hostgatort stb.. ezeket is ki lehet szedni mert sztem zavaró ha kipróbálsz egy sablont és máris tele van bannerekkel..

#45 nkaroly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 60 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-06 - 21:05

Köszönöm szépen,mindjárt áttanulmányozom őket.
Igen ezekben tényleg nem volt a footer lekódolva, azért is lepődtem meg amikor belenéztem tüzetesebben a headerbe, de legalább már tudom, hogy erre is figyelni kell!
Nagyon hálás vagyok, még egyszer köszi.

#46 nkaroly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 60 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-08 - 03:20

Szia hgrg!
A niferitivel történt valami,mert nem megy a sildes show,de nem gond ,mert a másik kettő szuper lett,köszi!
Még egy kérdés:)
Azt észre vettem , hogy az eval után van általában beillesztve a kód(base64...
Ha ilyesmit találok Pl:(eval(str_rot13('shapgvba purpx_s_.........) akkor ez is valami trutyi?

#47 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-08 - 03:40

igen ahogy mondod. csak ezúttal nem base64el kódolva..
leellenőrzöm.. a mondott sablont :) a slideshow miatt..

#48 hatasu

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 25 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-08 - 22:19

Nagyon jól jött ez a topic, rájöttem hogy egyes aspx lapok visszatérési értéke is ezzel van kódolva. Ez a tudás jól jöhet néha. :)

#49 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-08 - 22:23

@nkaroly!
felülvizsgálom a sablonokat. Elfeledkeztem arról -hajnal 4kor :P- hogy a bunkócskák a nyílt javascriptes file-okat is lekódolják.. az volt a gond. iepngfix ill. a slide filejaiból is az egyik.. feloldás után működik a drága. Niferiti frissítve a fenti linken a többit majd holnap..

Szerkesztve hgrg által: 2010-03-08 - 22:24

#50 nkaroly

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 60 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-08 - 23:06

Rendeben, köszönöm hgrg!
Egy kicsit pihenj is:)
Most amúgy egy kicsit megtorpantam ,de ezt majd egy másik topicba!
Hatasu legalább én is segítek valakinek közvetve a kérdéseimmel(mert csak úgy gyűlnek):)
Különben szerintem sokan átsiklottak ezen kérdések fontossága felett.

#51 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-09 - 09:45

@hatasu: aspx??

#52 vik3d

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 19:34

Üzenet megtekintéseIdézés: DjZoNe - Dátum: 2010-02-15 - 00:50

.....
De ha wordpress.org-on keresel sablonokat, azzal nem lesz ilyen gond. Ugyanis oda ilyen nem kerülhet fel.

Hát ez sajnos nem igaz. Pl. Layers http://wordpress.org...d/themes/layers

Most kezdtem bele magyarosítani pár "ingyenesnek" mondott sablont és már a másodiknál a finisben jöttem rá, hogy tele van a footer szeméttel. Okádni tudnék ezektől a kis surmóktól. Bepaliznak akit csak lehet.

Szerintem veszek egyet a themeforesten, azokban talán nincs ilyen aljas pitiáner szenny. Jólmegmondtamnekik!

#53 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 21:18

Nem értem ebben hol a base64...
szerintem kicsit félreérettél vmit..
<div id="secondary"
                 class="clear">
                <!-- Begin secondary -->

<div class="center">

<!--center-->

<div id="secondaryContent">
                        <!-- Begin secondaryContent -->

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar("Footer") ) : ?>
	                    <div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3><a href="#">Recent Posts</a></h3>
	                            <ul>
	                                <?php wp_get_archives('title_li=&type=postbypost&limit=5'); ?>
	                            </ul>
                        </li>
                        </ul>
                        </div>
                        <div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3>Monthly</h3>
	                        <ul>
	                            <?php wp_get_archives('title_li=&type=monthly&limit=5'); ?>
	                        </ul>
                        </li>
                        </ul>
                        </div>
                        <div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3>Meta</h3>
	                        <ul>
	                        <?php wp_register(); ?>

<li><?php wp_loginout(); ?></li>

<li><a href="http://validator.w3.org/check/referer" title="This page validates as XHTML 1.0 Transitional">Valid <abbr title="eXtensible HyperText Markup Language">XHTML</abbr></a></li>

<li><a href="http://gmpg.org/xfn/"><abbr title="XHTML Friends Network">XFN</abbr></a></li>

<li><a href="http://wordpress.org/" title="Powered by WordPress, state-of-the-art semantic personal publishing platform.">WordPress</a></li>

<?php wp_meta(); ?>
	                        </ul>
                        </li>
                        </ul>
                        </div>
                <?php endif; ?>
                </div><!--End secondaryContent -->
             </div><!--End center -->
         </div><!-- End secondary -->
     </div><!-- End content -->

<div id="footer" class="clear">

<!-- Begin footer -->

<div class="center">
                <p>

<a href="http://www.wordpress.org" title="Wordpress website">Wordpress</a> powers
                   <span class="copyAuthor" > <?php bloginfo('name'); ?></span>. <a href="http://jaipandya.com/themes/" title="Theme URI">Layers</a> theme Designed by 
                   <span class="vcard"><a class="fn n" title="Layers author URI" href="http://jaipandya.com">Jai Pandya</a>.</span>

</p>  

</div>
        </div><!-- End footer -->
        </div><!-- End wrapper -->
        <?php wp_footer() ?>

</body>
</html>

#54 vik3d

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 21:22

Üzenet megtekintéseIdézés: hgrg - Dátum: 2010-03-24 - 21:18

Nem értem ebben hol a base64...
szerintem kicsit félreérettél vmit..
[
Talán itt:
footer.php
<?php eval(base64_decode('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'));?>

#55 vik3d

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 21:29

Most nézem, hogy amit én próbáltam magyarosítani, azt a wordpressthemesbase.com-ról töltöttem. A wordpress.org-os verzióban nincs szemét. Csak a név és kinézet egyezés zavart meg.

#56 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 21:32

Nos akkor amit ajánlhatok: NÉZD meg hogy honnan szedegetsz dolgokat.. a hiteles forrást pedig csak ellenőrzés után vond kétségbe, ha kérhetlek..

#57 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-29 - 00:15

@vik3d:
<div id="secondary"
                 class="clear">
                <!-- Begin secondary -->

<div class="center">

<!--center-->

<div id="secondaryContent">
                        <!-- Begin secondaryContent -->

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar') || !dynamic_sidebar("Footer") ) : ?>

<div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3><a href="#">Recent Posts</a></h3>
	                            <ul>
	                                <?php wp_get_archives('title_li=&type=postbypost&limit=5'); ?>
	                            </ul>
                        </li>

</ul>
                        </div>
                        <div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3>Monthly</h3>
	                        <ul>
	                            <?php wp_get_archives('title_li=&type=monthly&limit=5'); ?>

</ul>
                        </li>
                        </ul>
                        </div>
                        <div class="block">
                        <ul>
                        <li>
	                        <h3>Meta</h3>

<ul>
	                        <?php wp_register(); ?>

<li><?php wp_loginout(); ?></li>

<li><a href="http://validator.w3.org/check/referer" title="This page validates as XHTML 1.0 Transitional">Valid <abbr title="eXtensible HyperText Markup Language">XHTML</abbr></a></li>

<li><a href="http://gmpg.org/xfn/"><abbr title="XHTML Friends Network">XFN</abbr></a></li>

<?php wp_meta(); ?>
	                        </ul>
                        </li>
                        </ul>
                        </div>
                <?php endif; ?>
                </div><!--End secondaryContent -->
             </div><!--End center -->
         </div><!-- End secondary -->

</div><!-- End content -->

<div id="footer" class="clear">

<!-- Begin footer -->

<div class="center">
                <p>

<?php if(is_home()) : ?><a href="http://freeantivirussoftwarereviews.com/" title="Free antivirus downloads">Free antivirus downloads</a><?php endif; ?>

</p>  

</div>
        </div><!-- End footer -->
        </div><!-- End wrapper -->
        <?php wp_footer() ?>

</body>
</html>

#58 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.615 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2010-03-29 - 09:25

Csatold ezeket légyszíves hgrg, mert kilométeres lesz az oldal. Köszi!

#59 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • 2.880 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-29 - 12:33

Elnézést..

Szerkesztve hgrg által: 2010-03-29 - 12:34

#60 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.615 Hozzászólás: