Tiszteletem !
Új tag vagyok és szeretnék egy problémát és annak megoldását közzétenni, hátha más is vergődött már ebben a csapdában, mint kezdő, de lelkes amatőr.
Tehát : sablon fordítása, magyarítása a WP editorában. Bizonyos file-ket enged fordítani, bizonyosakat nem, arra hivatkozva, hogy : "
Method Not Implemented
POST to /wp-admin/theme-editor.php not supported."
Puff neki. A fele magyarítás magvan, a másik felénél a .php file-knál ezt írja ki. Nem baj, irány egy külső szerkesztő. Karakterkészlet UTF-8, rendben. Megszerkesztgetem, visszaírom az oldalra a filet, majd csupa krix-krax, meg négyszög van az ékezetes betűk helyén (a külső szerkesztőben rendben volt, és ha visszahívtam, akkor is. Csak az oldalon viselkedett így a file !)... A manóba is !
Aztán a külső szerkesztőben ( Az én esetemben notepad++ ) átállítottam a karakterkészletet "UTF-8 without BOM"-ra, majd egy új file-be másoltam a szerkesztendő anyagot. Átírtam, elmentettem, megadtam a .php kiterjesztést, visszamásoltam a helyére és.... lőn csoda, működik !!!
Egyébiránt lenne egy kérdésem is : miért nem enged bizonyos .php file-kat szerkeszteni a WP belső szerkesztője ? (Sablononként eltérőek ezek a file-k, van, amikor mindent enged.)
Előre is köszönöm a választ : Rosti