Érdekes probléma
Szerző balalev, 2012-02-13 10:41
17 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-02-13 - 10:41
Előre elnézést kérek, hogyha volt már ezzel kapcsolatban kérdés, de nem találtam meg.
Szóval, létrehoztam az ATW-n egy ingyenes tárhelyet.
filmszaki.atw.hu
És rossz helyre akar elvinni mindig. Azaz pl ráakarok kattintani, hogy FilmSzaki blogja, és a users.atw.hu-t akarja behozni, ami ugye nagyon rossz. Többször is leellenőriztem, és az ATW által megadott adatokat adtam meg a config fájlban.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Szóval, létrehoztam az ATW-n egy ingyenes tárhelyet.
filmszaki.atw.hu
És rossz helyre akar elvinni mindig. Azaz pl ráakarok kattintani, hogy FilmSzaki blogja, és a users.atw.hu-t akarja behozni, ami ugye nagyon rossz. Többször is leellenőriztem, és az ATW által megadott adatokat adtam meg a config fájlban.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Elküldve: 2012-02-13 - 10:45
Próbltad úgy is az oldal url-énk megadását, hogy:
atw.hu/userneved ?
atw.hu/userneved ?
Elküldve: 2012-02-13 - 14:00
Adminba be tudsz lépni? Ha igen akkor az általános beállításokba ez van linknek? filmszaki.atw.hu
Elküldve: 2012-02-13 - 14:21
hozz létre egy .htaccess filet-t az alábbi tartalommal és tedd a wp főkönyvtárába:
Több ötletem nincs.
A 000webhoston lesz automatikusan egy ilyened. Arra figyelj majd, hogy ha elkezded a 'közvetlen linkeket' használni akkor kapsz egy új .htaccess-t amiben a két 'index' -et át kell írnod 'default'-ra.
Sok sikert.
# Do not remove this line, otherwise mod_rewrite rules will stop working
RewriteBase /
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
Több ötletem nincs.
A 000webhoston lesz automatikusan egy ilyened. Arra figyelj majd, hogy ha elkezded a 'közvetlen linkeket' használni akkor kapsz egy új .htaccess-t amiben a két 'index' -et át kell írnod 'default'-ra.
Sok sikert.
Elküldve: 2012-02-13 - 15:10
Atw-n szerintem nincs mod_rewrite, de meg lehet próbálni.
Elküldve: 2012-02-13 - 15:50
[off]
[irónia]
ennél informatívabb téma-nevet keresve sem találhattál volna..
[/irónia]
mellékesen A*W problémája nem 'Egyfelhasználós WordPress téma' hanem hosting kérdés...
[/off]
[irónia]
ennél informatívabb téma-nevet keresve sem találhattál volna..
[/irónia]
mellékesen A*W problémája nem 'Egyfelhasználós WordPress téma' hanem hosting kérdés...
[/off]
Szerkesztve hgrg által: 2012-02-13 - 15:51
Elküldve: 2012-02-13 - 18:34
Üdvözlöm!
A Wordpress az abszolút URL-t hibásan határozza meg, ahogy ezt írta is, az users.atw.hu alatt keresi a fájlokat, az users.atw.hu/fimlszaki cím helyett (ez lenne a helyes közvetlen elérés). A megoldás az, hogy az erre vonatkozó mezőket át kell írni az adatbázisban két helyen:
wp_options tábla (amennyiben wp_ előtagot használt) siteurl és home mezőinek értéke ez (users.atw.hu/filmszaki legyen itt users.atw.hu helyett).
A Wordpress az abszolút URL-t hibásan határozza meg, ahogy ezt írta is, az users.atw.hu alatt keresi a fájlokat, az users.atw.hu/fimlszaki cím helyett (ez lenne a helyes közvetlen elérés). A megoldás az, hogy az erre vonatkozó mezőket át kell írni az adatbázisban két helyen:
wp_options tábla (amennyiben wp_ előtagot használt) siteurl és home mezőinek értéke ez (users.atw.hu/filmszaki legyen itt users.atw.hu helyett).
Elküldve: 2012-02-15 - 23:38
Sziasztok!
Épp most építgetek egy weboldalt. Eljutottam egy bizonyos szintig, de még csak a dizájnt állítgattam.
(Színek, balra/jobbra igazítások, azaz a szerkesztőn belül.) Valamit eltoltam, és szétzuhant az oldal.
Ekkor FTP-n keresztül töröltem mindent, és újra felmásoltam az alap szűz WP-t.
Minden jól működött, dizájn alap lett megint, de az előző oldalak már léteztek, miközben azokat nem másoltam vissza a saját gépemre sosem, és így azok nem maradhattak volna meg.
Ez mitől lehet?
Épp most építgetek egy weboldalt. Eljutottam egy bizonyos szintig, de még csak a dizájnt állítgattam.
(Színek, balra/jobbra igazítások, azaz a szerkesztőn belül.) Valamit eltoltam, és szétzuhant az oldal.
Ekkor FTP-n keresztül töröltem mindent, és újra felmásoltam az alap szűz WP-t.
Minden jól működött, dizájn alap lett megint, de az előző oldalak már léteztek, miközben azokat nem másoltam vissza a saját gépemre sosem, és így azok nem maradhattak volna meg.
Ez mitől lehet?
Elküldve: Ma, 13:35
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy csináltam egy oldalt, ami minden böngészőben tökéletesen működik kivétel Firefox és IE.
Az oldal címe:
http://fehervarfutsal.hu/
Találkoztatok már hasonló hibával? Valakinek valami megoldás ötlet?
Előre is köszi!
U.i.: Bocs csak az előbb elfelejtettem belépni!
Az oldal címe:
http://fehervarfutsal.hu/
Találkoztatok már hasonló hibával? Valakinek valami megoldás ötlet?
Előre is köszi!
U.i.: Bocs csak az előbb elfelejtettem belépni!
Elküldve: Ma, 13:53
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem operában is szétcsúszik a menü is, meg a tartalomból is néhány dolog. Szerintem css-el kell még itt dolgozni. Vagy nincs lezárva vagy éppen hamarabb van lezárva egy div vagy valami hasonló lehet így elsőre.
Szerkesztve evosonic által: Ma, 13:54
Új válasz

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó