Ugrás a tartalomhoz

Googlebe kerulres

90 válasz erre a témára

#1 kissrac

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-12-25 - 02:05

Sziasztok , az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .

#2 Török Zoltán

WP bűvölő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 613 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-12-25 - 04:42

google sitemap plugin
google webmaster tools
submit a site to google
es imadkozas
kis cégem, wordpress munkák | erettsegi.com
semmi sem romlik el magától....

#3 Guest_charlie_*

• Guests

Elküldve: 2008-12-25 - 10:25

Akkor kerülsz be, mihelyst mások belinkelik az oldalad, és így a google odatalál.

#4 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.410 Hozzászólás:

Elküldve: 2008-12-25 - 11:26

[quote name='kissrac]Sziasztok ' date=' az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .[/quote']
Beírják google-be ezt amit említettél és valahol a 134ik oldalon fogsz majd csak megjelenni...

Minél több link mutasson az oldaladra, akkor gyorsabban bekerülhetsz és előrébb leszel.

#5 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2.595 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2008-12-25 - 11:51

nem kell plugin, nem kell semmi, csak jó honlapot kell csinálni, sok látogatót vonzani és várni, idővel bekerül az ember, nem kell azt erőltetni...

#6 Ccsaba

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 6 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-01-25 - 22:14

Bocsánat ha nem wp-s kérdés, de arra lennék kíváncsi hogy a google mennyire szereti ha 3-3 description és keywords van a forássomban? Van ugye a sima wp-es meta tag-ek, az all in one SEO-é meg az another wordpress meta-é. Van olyan ami ugyan az, de van olyan ami nem.

Kaphatok-e ezért valami büntetést a googletól? célom az előrekerülés lenne, de szabályosan. :)

#7 Török Zoltán

WP bűvölő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • 613 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-01-25 - 23:49

a seo forumon kerdezoskodj ilyen temaban...
kis cégem, wordpress munkák | erettsegi.com
semmi sem romlik el magától....

#8 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2009-03-29 - 11:28

Én manóval értek egyet. Jó oldal kell megfelelő tartalommal! A tartalom a lényeg. Agyon lehet linkelni egy oldalt, ha nem tetszik az embereknek a tartalom, vagy oda kattintanak és lépnek is el onnan. Akkor nincs is értelme a látogatásnak. Tény még kell a guglinak link, de korántsem annyi mint régen. Nem csak seo fejjel kell gondolkozni, hanem júzer fejjel!

#9 pintyi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 28 Hozzászólás:
  • Település:Mohács

Elküldve: 2009-03-29 - 18:05

Azért hiába a jó oldal, ha nem linkeli a kutya se...egyéb trükkökről nem is beszélve... :)

#10 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-29 - 20:24

Érdekes nekem volt olyan oldalam aminek volt vagy max 50 linkje mégis 500 látogató volt.... már rég nem a linképítésből áll a sejó'

#11 pintyi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 28 Hozzászólás:
  • Település:Mohács

Elküldve: 2009-03-31 - 19:16

Nem csak abból, de azért az 50 link nem mindegy honnan volt...nekem is van olyan oldalam, aminek jó ha van 3 helyről linkje, mégis átlag 300 látogatója van...

#12 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-31 - 19:37

Nem gportalról volt az tény. :D

#13 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2009-03-31 - 19:41

ejj.. de kis csipkelődő vagy Efrud. Tudok én a sorok között olvasni. Relax. :D

Mondjuk mostanában én is finomabb seo-t nyomok, mint régebben. Régen elég volt, ha kiraktál egy PR5-6-7-es oldalra egy linket és király voltál... most semmit nem ér kb. Rámentem a kevés, de releváns linkre, nagyon bejön :) jobb ez így... kevesebb meló.
Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#14 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-03-31 - 19:50

nem volt a sorok között semmi ám. :D Néha én is tolok dzsiportált.(más kérdés kaptam is érte sandboxot) Szerintem amúgy jó is ez, hogy egyre kevesebbet számít a link.

#15 Crowley Sithis

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-10 - 01:11

Üzenet megtekintéseIdézés: kissrac - Dátum: 2008-12-25 - 02:05

Sziasztok , az lenne a kerdesem, hogy es hany nap alatt lehet be kerulni a googlebe ? Azt akarom, hogyha be irjak pl : online jatekok akkor valahol ott legyen a googlebe, akar az utolso helyen is de ott legyen .

Esetleg egy - két pingler szolgáltatás is a segítségedre lehet. De szerintem az ősmódszer az egyik legjobb. Szerezz magadnak legalább 1 rádmutató linket ;)

#16 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-10 - 12:33

Annál talán kevésbé egyszerű mivel formot kell kitölteni hozzá =), de talán célravezetőbb és hatékonyabb ez
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#17 Crazy

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 32 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-12 - 13:30

Igazad van Patai, a releváns linkek sokkal többet érnek mint a link gyűjtemények stb. Viszont az meg nagyon nehéz szerezni. Ha a meta sokszor szerepel a forrásban akkor a Google 50-50% de megbüntethet, kulcsszóhalmozásra hivatkozva, illetve ha valaki felnyom ami nem szép dolog, de vannak olyanok akik szeretik kiütni a nyeregből a konkurenciát.

#18 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-12 - 16:03

Azt vettem amugy már észre, hogy sokan már félnek a guglitól. Komolyan mondom. Juuuuj most mi lesz meg ilyenek. Semmi nem lesz. Valaki már annyira ráfekszik erre a dologra... Pedig csak ügyesnek kell kicsit lenni és ami legfontosabb értékes tartalmat szolgáltatni az olvasoknak , legyen az bármilyen weboldal.

#19 Crowley Sithis

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-12 - 19:23

Üzenet megtekintéseIdézés: Efrud - Dátum: 2009-11-12 - 16:03

Neked is szól: Feleslegesen ne idézz, különösen ne, ha az előtted szólónak válaszolsz!

Szerintem a Google -től nem a webmesterek félnek . . . az egyes országok félnek akik már kezdenek rájönni, hogy minden gazdasági javat a Google fölöz le. Azt hiszem legutóbb a HVG -ben olvastam erről egy cikket, hogy minden országnak arra kellene törekednie, hogy legyen egy saját nemzeti keresője. Mert ugye ami pl. Magyarországon is van a HEURÉKA az nem igazán szalonképes. Csak össze kellene fogni ... Nem mondom azt, hogy bárki is tudna olyan keresőgépet csinálni mint a Google, de azért lehetne jobbat is kivitelezni mint a HEURÉKA. Ha lenne egy magyar kereső amire érdemes lenne egy weboldalt gyúrni én gyúrnám. Jobb alogirtmus kell és ami ennél is fontosabb, jobb PR ;) Hihetetlen dolgok vannak a nagyvilágban, amelyeknek olyan jó a PR -juk. Vegyük például alapul az egyik zöldséget a spenótot. Vajon Popey után hányan ismerkedtek meg vele? ;)

#20 Crazy

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 32 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-11-18 - 10:53

Ne haragudj de a "pagerank" szó a Google bejegyzet védjegye!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó