Ugrás a tartalomhoz

e-commerce - még mindig :-(

338 válasz erre a témára

#41 Patai László

WordPress Térítő

• Adminisztrátor
  • 1.521 Hozzászólás:
  • Település:Dunakeszi

Elküldve: 2009-11-30 - 23:21

Sziasztok!

Van egy kis gond az e-commerce új verziójában, mert elrontja a karaktereket a fizetéskor.

348. sor wpsc-includes/checkout.class.php

Ezt:
$saved_form_data = htmlentities(stripslashes($_SESSION['wpsc_checkout_saved_values'][$this->checkout_item->id]), ENT_QUOTES');
erre:
$saved_form_data = htmlentities(stripslashes($_SESSION['wpsc_checkout_saved_values'][$this->checkout_item->id]), ENT_QUOTES,'UTF-8');

Hoppare | WordPress
Az informatikában nincsenek titkok, csak két dolog kell megtanulni: 1. Olvasni 2. Google-t használni.
Tolerancia és tisztelet - ide egymástól tanulni járunk!

#42 Jedinka

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-01-05 - 15:02

Sziasztok,

Teljesen újoncként lenne egy kérdésem.
A wp-e-commerce telepítettem a wp/content/plugins könyvtárba, majd próbáltam bekapcsolni, mire a következő hibaüzenetet kaptam : 'A bővítmény bekapcsolása nem sikerült, mert végzetes hibát okozott.':(((
Ezzel mit lehet kezdeni? Többször is próbálkoztam, és mindig ez lett a vége...

Köszi szépen a választ

#43 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-01-05 - 15:21

A plugin úgytűnik nem kompatibils a használt wp verzióval.. megnéztem és elvileg jó.. de 4 ember írta hogy neki nem megy.. necces
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#44 Jedinka

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-01-05 - 15:54

Köszi a gyors választ.
Sajna hiába frissítettem, még mindig nem működik. Utánanéztem, és elvileg a 3.7.5.3 verzió már 2.7-es wordpress-szel is megy, de vmiért nekem mégsem...
Más e-commerce wordpress plugin létezik?

Köszi

#45 hgrg

WP Addikt

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 2.943 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-01-05 - 16:02

http://wordpress.org.../wp-e-commerce/ ez elvileg 2.9.1-ig :)
Hgrg.Info | Segítség:Support.hgrg.info | WP fordítások

#46 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2010-01-05 - 18:00

Nekem megyen uh, valamelyik fájl sérült valószínűleg feltöltéskor szerintem.

#47 Jedinka

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-01-05 - 18:52

Sziasztok,

Már vagy hatszor le/fel töltöttem, de nem működik.
Próbáltam az e-commerce régebbi verzióit is, de ugyanaz a hibaüzenet.
Már a gépet is újraindítottam egy párszor, mert ez a 'végezetes hiba', amolyan windows-os szagú.

Azért köszi a tippeket:)

#48 SzG

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 7 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-02-17 - 13:10

Van esetleg valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne a decimális jegyeket eltüntetni az árakból?

A .00 -ra gondolok az ár összegében aminek nagyobb értékű valutáknál biztosan van értelme, de nálunk jelenleg csak zavaró.

#49 jupe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 110 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-02-19 - 21:49

Üzenet megtekintéseIdézés: SzG - Dátum: 2010-02-17 - 13:10

Ne idézz feleslegesen! Az előtted szólót pedig minek kell felesleges módon idézni?

wpsc-includes/cart.class.php 1220 sora legyen ez:
$price = number_format($price, 0, ',', ' ');

valamint a wpsc-includes/processing.functions.php 50. sora legyen ez:
$price_out = number_format($price_in, 0, ',', ' ');

Egy kérdés: a termékek között valaki tud keresni?

#50 hitetlen

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.584 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-02-20 - 10:11

valahol volt egy "összetett kereső" plugin, de most nem találom....

#51 jupe

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 110 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-02-20 - 17:55

Üzenet megtekintéseIdézés: hitetlen - Dátum: 2010-02-20 - 10:11

Ne idézz feleslegesen! Az előtted szólót pedig minek kell felesleges módon idézni?

Ezt próbáltam: WP-Ecommerce Products Search Widget, de nem csinál semmit, csak a kezdőlapot adja vissza.

Viszont ezen az oldalon találtam egy leírást:
http://dev.huiz.net/...p-e-commerce-2/

Saját keresőmotort lehet készíteni, sql lekérdezéssel. Ebben az esetben csak a termékek között lehet keresni, a bejegyzések és az oldalak között nem.
Ezt kellene valahogy ötvözni a wp eredeti keresőjével, hogy mindenhol keressen. Vagy külön a termékekre, külön a bejegyzésekre? Nem tudom...

#52 AndrasJ

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 20 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-02-25 - 13:06

Üdv,

Közkincsé tenné vki a legutolsó WP eCommerce magyarítást?
Van pár verzió közkézen, ha nem tévedek a 3.7.4-es lett belinkelve legutoljára.

Jelenleg a 3.5.7.3-ast angolt pakoltam fel.

Maxxxköszönet.

#53 Nandorone

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-09 - 10:50

Sziasztok!

Hogy tudom megnövelni a letölthető dokumentum méretét 64 Mb ről mondjuk 200 Mb-ra?

#54 bogdany

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 65 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-03-24 - 19:50

Sziasztok!

Melyik az a verzió a wp-ből és az ec-ből ami tökéletesen működik egymással karöltve, magyarítással?
Mert a magyarítás nem frissül elég régóta, a legfrissebb wp és az ec magyarítás nélkül tökéletesen működnek, viszont amit bemásolom a "legfrissebb" magyarítást kapok jó pár hibaüzit:

Az front oldalon ezeket írja ki az oldal fölé:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\languages\HU_hu.php:1) in C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\merchants\paypal_certified.php on line 786

Adminban pedig:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\languages\HU_hu.php:1) in C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\merchants\paypal_certified.php on line 786

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\languages\HU_hu.php:1) in C:\xampplite\htdocs\wp\wp-includes\functions.php on line 790

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampplite\htdocs\wp\wp-content\plugins\wp-e-commerce\languages\HU_hu.php:1) in C:\xampplite\htdocs\wp\wp-includes\functions.php on line 791

Ha bármelyik wp+ec+ec_hun korábbi verziója működik rendesen, legyetek szívesek verziószámokat megadni és neki is esek. Várom a válaszokat és előre is köszi!

Szerkesztve bogdany által: 2010-03-24 - 19:52

#55 Okostobi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 48 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-24 - 18:09

Nekem ment a wp2.9.1 + ec3.7.5.1 és ennek a magyarítása itt volt a fórumon valahol, keress rá.
Most viszont frissítettem a 3.7.6.1-re és annak már más magyar .po kell. Ilyen létezik valakinek?
Előre is köszi!

#56 AndrasJ

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 20 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-29 - 01:13

Okostobi

WP e-commerce-ben a tranzakció frontoldali részletezésénél neked magyarul és magyar sorrendben jelenik meg a dátum? Ez az egyetlen hiba maradt megoldatlanul.

3.7.5.3-as EC-m van. Neked megvannak a magyar nyelvi fájlok a 3.7.5.1-hez.
Esteleg cserélhetnénk, hátha találsz benne vmi szebben csengő kifejezést és én össze tudnám hasonlítani a sajátommal, hátha ráakadok vmire...

Üdv,
András

#57 Okostobi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 48 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-30 - 13:04

Üzenet megtekintéseIdézés: AndrasJ - Dátum: 2010-04-29 - 01:13

Esteleg cserélhetnénk, hátha találsz benne vmi szebben csengő kifejezést és én össze tudnám hasonlítani a sajátommal, hátha ráakadok vmire...

Van egy számodra rossz hírem, leszedtem az e-commerce-t, átálltam osCommerce-re. Ettől függetlenül megvan a Csatolt fájl  HU_hu.zip   19,28K   44 Letöltések: fájl, azt innen a fórumról töltöttem le.

#58 hitetlen

Fórumfüggő

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.584 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-04-30 - 14:42

ez az? http://wordpress.org.../wp-oscommerce/
Ez mivel jobb? nincs valahol róla egy demó?

#59 kicsiii

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 35 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-19 - 23:41

Sziasztok. E-Commerce plugin gond. hogy tudom a fizetési módokat változtatni. Pl.: Postai utánvétel. vagy előre utalás? személyes átvétel... Stb

#60 Okostobi

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 48 Hozzászólás:

Elküldve: 2010-05-22 - 17:04

Üzenet megtekintéseIdézés: hitetlen - Dátum: 2010-04-30 - 14:42

ez az? http://wordpress.org.../wp-oscommerce/
Ez mivel jobb? nincs valahol róla egy demó?

Bocsi, kicsit elméláztam :)

Innen töltöttem le és kérem a segítséget:
http://oscommerce-extra.hu/

Itt meg a demo:
http://www.oscommerc...shop/index.html

A fenti plugin végül is nem tudom mire jó, mert nem használom, hanem egy új oldalon van a webáruházam. Trükközni kell vele, de az ottani leírásokban minden benne van, illetve működik a fórum is. Lényegesen bonyolultabb, mint az e-commerce, de annyival többet is tud, ráadásul ingyenes.
Én a 3-as verziót tettem fel, de a 2.2 kiforrottabb, azt érdemes használni. Lényegesen több segítség van ahhoz.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó