És a favicon.ico-t is cseréld ki, mert az - úgy látom - még az, amit a fordításnál én használtam.
1 oldal több blog
Szerző BoGár, 2008-12-20 21:20
106 válasz erre a témára
Elküldve: 2009-01-07 - 16:54
A logónak akkora hely van, mint amekkora a kékben másik kék mutatja. Az eredeti sablon jobb oldalán még van egy 486x60-as hely, amibe hirdetést tudsz tenni (vagy nem tenni).
És a favicon.ico-t is cseréld ki, mert az - úgy látom - még az, amit a fordításnál én használtam.
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2009-01-07 - 21:20
Idézet
Igen.
Bár nem tudom, más sorrendben lehet-e
Első cikk
2. 3.
4. 5.
De ha nagyon nehéz, hagyjuk.
Bár nem tudom, más sorrendben lehet-e
Első cikk
2. 3.
4. 5.
De ha nagyon nehéz, hagyjuk.
Amit te akarnál (én ezt Z patternnek hívtam, szemben az általam javasolt ? patternnel) az a bonyolultabb, és egy valaki fennen hirdette, hogy megoldotta:
http://forum.word-pr...ost/5666/#p5666
csak éppen soha nem közölte, hogyan...
Amúgy, nem nagyon nehéz, de sablonban és CSS fileban is kell dolgozni, hogy működésre bírjad.
Elküldve: 2009-01-07 - 23:15
Találtam ilyen sémát. Ha azt elküldeném neked, ki tudnád hámozni, hogyan tudnánk megcsinálni?
Elküldve: 2009-01-07 - 23:18
Kűggyed.
nevem itten kukac transycan pont net
nevem itten kukac transycan pont net
Elküldve: 2009-01-08 - 11:09
Kétszer, azonos üzenetet küldtél 1 perc különbséggel. A második törlésre került. 
Ha megnézed a headert (is), akkor láthatod,, hogy van egy pár div benne. Természetesen kioperálható belőle, csak ne feledd, hogy mit, hogy a sablon frissítésénél ne kelljen előlről kezdened.
Ha megnézed a headert (is), akkor láthatod,, hogy van egy pár div benne. Természetesen kioperálható belőle, csak ne feledd, hogy mit, hogy a sablon frissítésénél ne kelljen előlről kezdened.
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
Elküldve: 2009-01-08 - 08:36
Szia Győző !
Fel sem tűnt, hogy a te favicon -d látszik, kicserélem.
Valóban jobb oldalon van egy hely, de szerettem volna a kettőt össze hozni.
Na majd kitalálok valamit, sajna egyenlőre nem látszok ki más problémákból,
ami nem ezzel az oldallal kapcsolatos.
Fel sem tűnt, hogy a te favicon -d látszik, kicserélem.
Valóban jobb oldalon van egy hely, de szerettem volna a kettőt össze hozni.
Na majd kitalálok valamit, sajna egyenlőre nem látszok ki más problémákból,
ami nem ezzel az oldallal kapcsolatos.
Elküldve: 2009-01-10 - 13:48
Jelentem az oldal elindult a domain néven, moshunak köszönhetően a Cikkek kategória is úgy néz ki, ahogy én szeretném. Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket!
Már csak el dolog van. A képtár. Erre van-e valami ötletetek?
Már csak el dolog van. A képtár. Erre van-e valami ötletetek?
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó