Sziasztok!
(Használtam a keresőt de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban)
Az hogy valósítható meg,hogy egy oldal több nyelven fusson, mégpedig úgyhogy egy menüből tudjam kiválasztani a kívánt nyelvet, és az alapértelmezett nyelv a magyar legyen.
Tehát mikor bejön az oldal akkor alapból magyarul jöjjön be, de tudjam változtatni a nyelveket.
Aki tud kérem segítsen.
Köszönöm.
Több nyelvű oldal
Szerző csaknoriss, 2012-02-09 10:41
8 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-02-09 - 10:41
Elküldve: 2012-02-09 - 11:30
http://www.google.hu...ranslate+plugin
Tudtommal a qTranslate a "legjobb" ingyenes megoldás, de javítsatok ki ha tévedek.
Tudtommal a qTranslate a "legjobb" ingyenes megoldás, de javítsatok ki ha tévedek.
Elküldve: 2012-02-09 - 11:58
Köszönöm a segítséget, a qtranslate elvileg jó lesz csak valamit ki ír ha úgy bejegyzést szeretnék létrehozni.
A hiba:
frissítenem kellene a wordpress-t ? mert a 3.3 van feltelepítve.
Vagy esetleg más problémája lehet?
Még az a kérdésem, hogy az oké, hogy az adminba tudom változtatni, h milyen nyelven jelenjen meg...de majd az oldalon is fogom tudni?
A hiba:
Idézet
The qTranslate Editor has disabled itself because it hasn't been tested with your Wordpress version yet. This is done to prevent Wordpress from malfunctioning. You can reenable it by corresponding version.
The qTranslate Editor has disabled itself because it hasn't been tested with your Wordpress version yet. This is done to prevent Wordpress from malfunctioning. You can reenable it by corresponding version.
frissítenem kellene a wordpress-t ? mert a 3.3 van feltelepítve.
Vagy esetleg más problémája lehet?
Még az a kérdésem, hogy az oké, hogy az adminba tudom változtatni, h milyen nyelven jelenjen meg...de majd az oldalon is fogom tudni?
Elküldve: 2012-02-09 - 12:58
Közben megoldottam. Nem tutam, hogy ennek is van külön widget-je
. Tökéletes lesz számomra. Köszönöm a segítséget.
Elküldve: 2012-02-09 - 13:50
Viszont mégsem tökéletes
hiszen a widgeteket, hogy tudom lefordítani vele? Mármint egy szöveg oldal widgetet? Az is megoldható valahogyan, vagy csak a bejegyzéseknél meg a hasonló dolgoknál működik?
Elküldve: 2012-02-21 - 12:41
Ha sima szöveg, akkor próbáld meg a widgetben is használni a shortcode-okat. Pl.: [:hu]magyar szöveg[:en]angol szöveg.. stb...
Úgy talán widget-ből is lefordítja.
Úgy talán widget-ből is lefordítja.
Elküldve: 2012-03-01 - 18:03
Ez a qTranslate szerintem jó
És hála az égnek sok nyelvet kezel, köztük a thai-t is
Elküldve: 2012-04-20 - 10:17
Nekem is ez a hiba jött ki, de átolvasva rájöttem hogy kell használni, tökéletes! Ez jobb mint a Joomla! 
Búvár apróhirdetések
Búvár Site - Online Dive Center
Búvártanfolyam
Búvár apróhirdetések
Búvár Site - Online Dive Center
Búvártanfolyam
Elküldve: 2012-04-20 - 13:56
Miért? Ez ma valahol beugratós kérdés volt?
Könyvelőzóna - Könyvelőiroda Pécs | Ambassador Club Pécs | SZÍVORVOS/Cardiologist Pécs | WordPress2You - WordPress kezdőknek |
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó