Ugrás a tartalomhoz

Partnereink blokk létrehozása

Partner blokk

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
6 válasz erre a témára

#1 potyka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 192 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 22:32

Sziasztok !
Egy blokkot szeretnék létrehozni a lap alján amibe képeket mini bannereket tudok tenni a partnereim képes-linkjeit.
Szóval neki is álltam meg csináltam a táblát amiben el helyeztem 19 linknek való helyet és betettem a sidebar.php-be . Hozzáteszem az index oldalon tökéletesen meg jelenik az alkotmány,de a többi oldalon teljesen más a megjelenés.Pl betettem egy képet,jobbanmondva 19-et index oldalon tökéletes a többi oldalon nem látszik csak a partnereink felirat.
Ha nem teljesen érthető akkor itt a link a dologról

#2 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.410 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 22:59

Lehet nem a sidebar.php-a, hanem a footer.php-ba kellene.

#3 potyka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 192 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 23:25

Át tettem így is pont ugyan azt mutatja, és a hibák is ugyan azok .Betettem próbaként a footer aljába és ugyan az ott is. A kezdőlapon tökéletes a többin viszont egyáltalán nem az.Nekem az is megoldás lenne ha csak a kezdőoldalon lenne ott és a többi oldalon nem jelenne meg.

Szerkesztve potyka által: 2012-02-07 - 23:26

#4 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2012-02-08 - 11:18

Azért nem jelenik meg mert nem jó az elérése a képeknek. Indexen természetesen megjelenik, mert ott megtalálja még a images/partner.png de amikor belép egy aloldalba, akkor már nem fogja megtalálni, mert akkor már úgy keresi, hogy aloldal/images/partner.png. Tehát adj meg teljes elérési útvonalat a képeknek, mint http://munka.hazep.h...ges/partner.png

#5 potyka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 192 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-08 - 12:33

Hah értem.Ezer köszönet Efrud! Máskülönben megoldható,hogy csak az index oldalon működjön a partner blokk? OFF Az efrud.hu-n néha megnézed a hozzászólásokat ? A navigációs menübe bejelentkező gomb témába írtam ..A kérdés hogyha két menüm van hogy oldható meg hogy ne mind a kettőbe tegye be a logint.

#6 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2012-02-08 - 12:58

Megoldható hogy csak főlapon legyen igen. Amennyiben valamit csak a főoldalon szeretnél megjeleníteni, akkor így oldod meg:

<?php if(is_home()) { ?>
ide pedig az jön amit meg szeretnél jeleníteni a főlapon.
<?php } ?>

Szoktam, amikor időm engedi, megválaszolgatom a dolgokat, de naponta oda is gyűlik annyi mint a fórumon már lassan. Majd megnézem neked és ott válaszolok is.

#7 potyka

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 192 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-08 - 13:09

Wow Ez az! Tökéletes ,1000 köszönet érte.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó