Idézés: KardiWeb - Dátum: 2012-02-07 - 18:14
Üdv,
...
Kérek egy moderátort törölje a témát!
Kedves KardiWeb!
Tudod, jól, hogy én megadom a tiszteletet akkor is, amikor nemigen jár meg valakinek. Most mégis meg vagyok lepődve két dolgon is:
1. Ha Roten nem hivatkozik rád, akkor - tekintettel Roten figyelmeztetési szintjére - törlöm a témát, és Roten is megkapta volna az utolsó, végső kis csíkdarabot, ami még hiányzik kitiltásához.
Az még csak hagyján, hogy Roten úgy ír, mint Fülig Jimy a naplójában (ezt nagyon nehezményezem), de nem bemutat tárhelyet, hanem reklámoz. Ok, te vagy valahol a háttérben, ban megúszva, téma nem törölve.
2. Nagyon nehezményezzük, hogy nekünk, moderátoroknak, nagy és piros betűkkel bele van kiabálva a képünkbe, hogy a téma törölhető. Még, ha kéred is. Hadd döntsük el, hogy mi a szabályzatellenes és töröljük. Vagy moderáljuk, vagy átszerkesztést kérünk, vagy mifene...
Milyen tiszteletet hiányolsz azoktól, akik hozzászóltak, és mit oltottak? Szerintem teljesen normális hozzászólás volt, és mégegyszer mondom, ha nem bukkan fel a neved, akkor bizonyára nem lettek volna ennyire úri gyerekek...
Nem törlöm, de lezárom a témát.
Roten! Legalább a böngésződ helyesírás-ellenőrzőjét kapcsold be legközelebb, légyszíves! Továbbá: ne reklámozz! Tudásodat oszd meg másokkal, de nem kell rákényszeríteni senkire semmit.
Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-02-07 - 22:38
KardiWeb kérésére visszanyitottam a témát - kérek mindenkit: csak finoman...