Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

Grid Locker Sablon

Grid Locker

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
7 válasz erre a témára

#1 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 19:44

Üdv ismét :)!

Telepítettem a következő sablont (Grid Locker) és a következőt hibaüzenetet írja ki jobb oldalt:Fatal error: Call to undefined function related_posts() in/home/a2631369/public_html/wp-content/themes/grid-locker-free-1.0/single.php on line 87
Valaki tudna segíteni ?

Előre is köszönöm!

#2 mano

the thing froM ANOther world

• Moderátor
  • 2.595 Hozzászólás:
  • Település:Miskolc az Acélváros

Elküldve: 2012-02-06 - 20:19

a sablonban kell lennie egy plugins.zip-nek.
mondjam tovább, vagy innentől rájössz magadtól is, hogy az mire való?

#3 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 20:39

Köszönöm a gyors választ!

Igen közben rájöttem feltelepítettem és bekapcsoltam a bővítményt - sajnos még mindig ezt a hibaüzenetet írja ki - a bekapcsoláson kívül van még valami beállítás amit el kellene végeznem? Lehet hogy most nagy baromságot kérdeztem :D, de sajnos elég kezdő vagyok! Egyébként a sablonban még egy psd.zip- et is azt nem tudom hova telepítsem fel, ha kell e egyátalán.

#4 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 21:15

PSD.zip ! Már megvan hogy miez bocs! Valószínűleg én kevertem oda :)! Ezt a hibát orvosoltam! Már a beállításokon ügyködök majd kiderül milyen sikerrel :)!

#5 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 22:02

Fel telepítettem az összes bővítményt szerencsére sikeresen és elvégeztem a Help-ben szereplő beállításokat sajnos sikertelenül :S, ha valaki tudna esetleg egy részletes beállítási segédletet adni, a sablonnal kapcsolatban,vagy egy videót azt megköszönném! Mert eléggé belekavarodtam.

#6 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 23:23

Türelem Weblapot Terem :D!

Sikerült megoldanom a problémákat, de mindig van új a nap alatt!

A menük között található a Home menü. Megnéztem a saját menük között nem találom sehol, ezzel csak az a probléma hogy ez a menü a készítő honlapjára mutat! Szeretném ezt a menüt megváltoztatni vagy legalább is más linkre átirányítani a saját oldalamon belül!
Ezzel természetesen nem a készítő elrejtését szeretném elérni, hiszen több helyen is megtalálható linkje az oldalon :), pusztán esztétikai okai vannak.

Ha valakinek van ötlete hogy lehetne ezt átirányítani vagy törölni megköszönném az ötleteket!

#7 Andrea

Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipa
  • 158 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-06 - 23:35

Többnyire a header.php fájlban szokott lenni. Néha elfordul, hogy a functions.php-ban van elbújva.

#8 zoli-wp

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 40 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-07 - 00:00

Andrea Köszi ezúton is!

Megtaláltam a header.php -ben van! :)

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó