Helló!
Kezdő WP-es lévén megakadtam abba, hogy az oldalsávot hogyan kell életre kelteni(?) a Twenti Elevent használom...menü linkeket akarnék berakni.
A sablon beállításokig eljutottam a 'tartalom bal oldalon'-ig, de nem tudom a továbbiakat.
Köszönöm a segítséget!
Oldalsáv létrehozása menü linkekkel
Szerző concorde, 2012-02-02 11:00
3 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-02-02 - 11:00
Elküldve: 2012-02-02 - 13:55
Az oldalsávom nincs meg...más sablont ha bekapcsolok megjelenik...csak a Twenty Eleven-nél nincs meg...
Elküldve: 2012-02-02 - 14:11
Megjelenítés>Sablon beállítások>Alapértelmezett elrendezés>Egy oszlopos, oldalsáv nélkül
Nem ezen van véletlenül?
Nem ezen van véletlenül?
Elküldve: 2012-02-02 - 18:44
A sidebar probléma megoldása: http://www.transform...posts-and-pages
Menüt (új menüpontokat a sidebar-ra) meg úgy lehet készíteni oldalra például, hogy a functions.php ba beteszed (a child teheme -be!) hogy:
Ilyenkor az admin-> Megjenelés ->Menük nél, lesz a "Sablon helyek" ablakban lesz egy új menüd: Oldalsó menü felirattal, alatta egy legördülő résszel. Készítesz egy új főmenüt, elnevezed akárhogyan: pl oldalmenü, és itt beteszed a menüpontokat is!
Ha ez megvan, akkor a widget nél kiválasztod az "Egyedi menü"-t majd "kihúzod" az oldalsávba és ott meg a legördülőben kiválasztod az oldalsó menüt. Tehát akkor amit a menüknél összeállítottál, az fog majd megjelenni.
Így olyan menüpontjaid lesznek oldalt is, ahogyan azt te szeretnéd.
(kíváncsiságból kipróbáltam a linken lévő megoldást, működik!).
Menüt (új menüpontokat a sidebar-ra) meg úgy lehet készíteni oldalra például, hogy a functions.php ba beteszed (a child teheme -be!) hogy:
register_nav_menus( array( 'oldalsomenu' => __( 'Oldalsó menü', ''), ) );
Ilyenkor az admin-> Megjenelés ->Menük nél, lesz a "Sablon helyek" ablakban lesz egy új menüd: Oldalsó menü felirattal, alatta egy legördülő résszel. Készítesz egy új főmenüt, elnevezed akárhogyan: pl oldalmenü, és itt beteszed a menüpontokat is!
Ha ez megvan, akkor a widget nél kiválasztod az "Egyedi menü"-t majd "kihúzod" az oldalsávba és ott meg a legördülőben kiválasztod az oldalsó menüt. Tehát akkor amit a menüknél összeállítottál, az fog majd megjelenni.
Így olyan menüpontjaid lesznek oldalt is, ahogyan azt te szeretnéd.
(kíváncsiságból kipróbáltam a linken lévő megoldást, működik!).
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó