Ugrás a tartalomhoz

Sablonok, bővítmények telepítés FTP nélkül

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
3 válasz erre a témára

#1 VSG4

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-28 - 15:19

Sziasztok!

Eddig ha valamit telepíteni szerettem volna, vagy kijött egy új frissítés, csak rákattintottam a telepítésre, vagy frissítésre és letöltötte a zip csomagot, kibontotta és kész is volt. Most viszont ftp hozzáférést kér? Mi lehet a baj?
Nemrég váltottam Windows Serverről Ubuntu Serverre... De egyszer már itt is használtam a bővítmény telepítést és működött. Egy új ügyfélnek is telepítettem egy teljesen új Wordpress-t de ott is ez a jelenség!

A segítséget előre is köszönöm!

#2 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.409 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-28 - 17:18

Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.

#3 VSG4

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-28 - 17:47

Üzenet megtekintéseIdézés: syska - Dátum: 2012-01-28 - 17:18

Más az alap rendszer, másként kezeli a dolgokat. Esetleg eltérő a beállítása az új rendszernek a szerveren. Ennyi.

Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.

#4 VSG4

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-28 - 17:50

Üzenet megtekintéseIdézés: VSG4 - Dátum: 2012-01-28 - 17:47

Elvileg az a baj, hogy az apche nem root-ként fut... Most dolgozok rajta, de az eddig talált megoldások nem váltak be.

Mire leírtam meg is volt, szóval a linuxos környezetben találkoztok ezzel a hibával, akkor csak annyi a teendő, hogy a www mappának, vagy ahol a weblapok vannak, annak a tulaja egy root jogú felhasználó legyen. Majd a az apache-ban is be kell állítani, hogy ez a felhasználó futtassa és lám működik is!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó