Ugrás a tartalomhoz

- - - - -

WordPress webshop (Web 2.0) - WP e-Commerce

28 válasz erre a témára

#21 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:
  • Település:Vác

Elküldve: 2009-10-12 - 14:36

Kedves András! Nincs azzal gond hogy kérdezel mert ezért van a fórum. De ahogy elnézem nem nagyon vagy türelmes. Kérlek máskor szerkeszd a hozzászólásod, mert mondjuk 09-27-én 4 hozzászólást írtál egymás után. ;)
A kinézetet mindig css fájlban keresd, mindig az tartalmazza ezeket. A fordítás, ha készen van akkor charlie, ahogy írta közkincsé fogja tenni. ;) Milyen beállítással nem boldogulsz?

#22 fehera

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 13 Hozzászólás:

Elküldve: 2009-10-16 - 12:06

Üzenet megtekintéseIdézés: Efrud - Dátum: 2009-10-12 - 14:36

Kedves András! Nincs azzal gond hogy kérdezel mert ezért van a fórum. De ahogy elnézem nem nagyon vagy türelmes. Kérlek máskor szerkeszd a hozzászólásod, mert mondjuk 09-27-én 4 hozzászólást írtál egymás után. ;)
A kinézetet mindig css fájlban keresd, mindig az tartalmazza ezeket. A fordítás, ha készen van akkor charlie, ahogy írta közkincsé fogja tenni. ;) Milyen beállítással nem boldogulsz?

Szia Efrud,

Köszönöm válaszod. Igazad van a szerkesztéssel kapcsolatban, én istbiz meg is próbáltam de valahogy nem engedte. (Jobban fogok erre figyelni)
A kinézetet a css file-ban a wp-ben a megjelenes/szerkesztővel kell szerkeszteni vagy külön programmal? Igazából ehhez nem értek és mintha úgy tapasztalnám, hogy a wp-ben megjelenés/szerkesztéssel php-ket lehet módosítani.

OK, szívesen megvárom Charlie fordítását, mert igaz, h találtam egyet de nekem nem működik, itt http://comment.szala...e-magyar-3-7-4/ Az egész honlap megállt mikor bemásoltam. (Csak hibákat jelenített meg., tömött sorokban)

Beállítással kapcsolatban ahhoz kérnék segítséget, hogy a product page-en csak a főkategóriákat szeretném megjeleníteni és a subcategory-kat nem. (most pld egy nászajándék honlapon itt nem tudom megoldani: http://www.testepitobolt.hu/webaruhaz (nem tudom, szabad-e igy linke kitenni, he nem akkor szóljatok és átszerkesztem.

Sikeresen megvettem a gold chart file-okat is, azokat is szeretném használni.

Előre is köszönöm a segítséget.

Andras

#23 lroland

Új Tag

• Regisztrált tag
  • PipaPipa
  • 18 Hozzászólás:
  • Település:Budapest

Elküldve: 2011-01-02 - 02:21

Szia(sztok)!

Kezdő vagyok és elakadtam...

Az alábbi gondom van:

1.beregisztrálnak az oldalamra
2.megtörténik az első vásárlás
(teljesen kitöltik a rendelést)
3.your account/your details
(megjelennek az adatok)
.
.
.
majd a következő rendelésnél...

Újra ki kell tölteni mindent:(

Ez miért van, miért nem jegyzi meg?
(vagy ez már fizetős opció??)

Üdv: Roland.

#24 Muzsi

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-27 - 07:38

Sziasztok
Egy o kis webshopot keresek. Amit lattam peldakat, azok tetszenek,
Amit meg szeretnek, de nem tudom, hogy ez a plugin tudja-e:
a termekekhez kulonbozo jellemzoket kapcsolni, ami alapjan a vasarlo szurhet. Pl szin, anyagosszetetel, vastagsag...
Tehat ezek nem a kategoriaim lennenek.

Masik: van-e lehetoseg barmikepp a vasarlok jutalmazasara? Pontrendszer, kedvezmenyek.
Vagy pl a kul szallitasi modnal kulonbozo kezelesi koltseg felszamolasara. Pl a paypalnal hozzadobnek egy kis osszeget.
Ha x osszeg felett vasarol, ne legyen szallitasi koltseg.

Szerkesztve Muzsi által: 2012-01-27 - 07:40

#25 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-27 - 13:35

wp-ecommerce pluginban hozzá lehet adni ilyen változatokat. De hogy, hogy mennyire lehet rá szűrni alap esetben azt nem tudom. Szűrni lehet, hiszen az adatbázisba belekerül az adat, de nem biztos, hogy van készen hozzá ilyen kiegészítő. Talán mintha úg rémlene, a prémiumba van ilyen. Szállítási költségeket is be lehet állítani. Pontrendszer viszint nincs benne. Szerintem dobd fel saját gépre és nézd meg megfelel e igényeidnek a plugin, úgy könnyebben tudsz haladni, hogy mi kell még hozzá, vagy hogy éppen elveted e ennek a bővítménynek a használatát.

#26 Muzsi

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-30 - 19:31

no, úgy látszik, elfelejtkeztem feliratkozni :) csak most látom, hogy válaszoltál. megpróbálom ma felrakni akkor a gépemre, és megnézem, mit lehet. nem lehet, hogy további kiegészítő kell hozzá? eddig a joomlával próbálkoztam, de sokan mondják, hogy a WP egyszerűbb, hát az jó lenne nekem. a joomlában külön van pontgyűjtő plugin.

egyébként, ha letöltök egy e-commerce templatet, akkor az az e-commercre hat csak? hogy van ez? én szeretnék mellé blogot is, meg külön főoldalt, szóval egységesnek kéne lennie!

#27 Efrud

Veterán

• Moderátor
  • 1.692 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-31 - 13:40

Ecommerce rendelkezik egy adott stíluslappal az jelenik meg az adot oldalon ami meg van adva a webshopnak. Szerintem ez is valamilyen szinten a veszte. Lehetséges, hogy van hozzá ilyen kiegészítő, de többnyire ezek fieztős alkalmazások. Ha konkrét agy webshop kell, akkor azt tudom mondani, használj egy open cartot és igaitsd össze a két designt.

#28 Muzsi

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 4 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-31 - 14:10

hmmm, ez nem hangzik túl egyszerűnek :( de köszi!

#29 mityo

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-01 - 10:24

Sziasztok, ahogy nézem, ez még nem volt téma:

WP-eCommerce-et használok, de nem megy a PayPal elfogadás. Magyar forintban vannak megadva a termékek árai, de a WPEC azt mondja, hogy azt nem tudja közvetlenül elfogadni, használni kell egy currency convertert. Az alapból beállított konverter nem működik, ha jól látom, meg is szűnt a meghívott (független) szolgáltatás. Kerestem a neten valami alternatívát, de nem találtam alkalmasat (működőt).
De ahogy a PayPal oldalait nézegetem, már elfogadnak HUF-ot is, tehát elvileg nem is kellene konvertálni, viszont a WPEC meg azt mondja, hogy kell. Mi az igazság? :)

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó