Ugrás a tartalomhoz

estore sablon kinézetének beállítása wp e-commerce-hez

sablon webshop

• Nem szólhatsz hozzá ehhez a témához.
6 válasz erre a témára

#1 roli86

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 09:11

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!

Egy webáruház összeállításával próbálkozom, localhost alatt.
Letöltöttem és beállítottam a wp e-commerce plugint, töltöttem fel termékeket is, majd ezután letöltötem az Elegantthemes oldaláról az estore nevű sablont. A problémám az, hogy a termék képek, és a kosárba gomb, illetve minden más az alapbeállításként jelenik meg, pedig átmozgattam a fájlokat ahogy kellett.

Hogyan tudnám megoldani, hogy minden termék úgy jelenjen meg, olyan elrendezéssel, olyan gombokkal, olyan képkerettel, ahogy annak az estore sablon szerint kellene?

Köszönöm a segítséget előre is.

#2 KardiWeb

Törzstag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • 288 Hozzászólás:
  • Település:Kecskemét a Mercédesz város

Elküldve: 2012-01-25 - 18:26

Üdv,

Ha az Elegantthemes oldaláról töltötted le, kapnod kellett hozzá egy dokumentációs fájlt és egy dummy.xml vagy más nevezetű .xml import fájlt mivel megtudod úgy csinálni ahogy a demo mutatja.

#3 roli86

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 18:58

Szia

Köszi a választ, de sajnos nem onnan van a sablon és így ilyen fájlokat nem kaptam hozzá.

#4 syska

Fórumfüggő

• VIP tag
  • PipaPipaPipaPipaPipaPipa
  • 1.409 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 19:30

Nekem ebből az következik, hogy nem vásároltad meg, nem legális. Ebban az esetben ez lopásnak minősül, tehát ne várd segítségünk.

#5 roli86

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 3 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-01-25 - 19:39

Nem torrentről töltöttem le, hanem kaptam egy pendriveon több sablonnal együtt. Fogalmam sem volt róla, hogy ez lopásnak számít.
Azért köszi a figyelmeztetést.

#6 KardiWeb

Törzstag

• Regisztrált tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • 288 Hozzászólás:
  • Település:Kecskemét a Mercédesz város

Elküldve: 2012-01-25 - 22:02

Így sajnos nem tudok segíteni. 39$ nem nagy befektetés. Érdemes lenne megvásárolni és mikor már profitálsz hamar megjön az ára.

#7 sucha

Újonc

• Regisztrált tag
  • Pipa
  • 12 Hozzászólás:

Elküldve: 2012-02-23 - 17:13

Sziasztok!
Nekem is eStore kérdésem lenne, próbálgatom a beállításokat, és egy helyen elakadtam. A dokumentáció szerint létrehoztam egy egyedi termékoldalt, mert ez szükséges ahhoz, hogy a főoldalon jobb fent az animációba szerepeljen. Ez működik is rendesen, azonban amikor a fenti részen a termékelőzetesnél a termékoldalra navigálok, akkor a kosárba tesz gomb csak az adott oldalt hívja be újra.
Az angol nyelvű fórumon megtaláltam, hogy mit kell módosítani, de nem mindent értek pontosan, így a változtatások után hibaüzenettel gazdagodtam.
A leírás a következő (a templét "includes/single-product.php" fájljára vonatkozik):

Idézet

"
1. Find this line of code and delete it or comment it out
<a href="#" class="addto-cart"><span><?php _e('Add to cart','eStore'); ?></span></a>
2. find this section of code
<div class="description">
		   <p><?php echo($et_description); ?></p>
   </div> <!-- .description -->
and replace with
<div class="description">
   <?php $prod_id = get_post_meta($post->ID, 'prod_id', true); ?>
		<p><?php echo get_button_code_for_product($prod_id); ?></p>
		   <p><?php echo($et_description); ?></p>
   </div> <!-- .description -->
3. Now all you have to do is use "prod_id" as the name of a new custom field with the product id number in the value"

A kódban módosítottam, amit ír, de a 3. pontban leírtakat nem tudom, hogy hol kell végrehajtani. Ezen pontban leírtak nélkül a termékek leírásai helyett a következő hiba jelenik meg:

Idézet

"Fatal error: Call to undefined function get_button_code_for_product() in /web/webhely/wp-content/themes/eStore/includes/single-product.php on line 51"

A kérdéses sor a következő:
[color=#000000]"<p><?php echo get_button_code_for_product($prod_id); ?></p>"[/color]
Gondolom a 3. pontban leírtak hiánya adja a problémát. Segítenétek a 3. pontot értelmezni?
Köszi, és bocs a terjedelemért!

Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-02-23 - 20:36
Használd legközelebb a kód és idézet tag-eket megfelelően!

1 felhasználó olvassa ezt a témát.

0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó