Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Egy webáruház összeállításával próbálkozom, localhost alatt.
Letöltöttem és beállítottam a wp e-commerce plugint, töltöttem fel termékeket is, majd ezután letöltötem az Elegantthemes oldaláról az estore nevű sablont. A problémám az, hogy a termék képek, és a kosárba gomb, illetve minden más az alapbeállításként jelenik meg, pedig átmozgattam a fájlokat ahogy kellett.
Hogyan tudnám megoldani, hogy minden termék úgy jelenjen meg, olyan elrendezéssel, olyan gombokkal, olyan képkerettel, ahogy annak az estore sablon szerint kellene?
Köszönöm a segítséget előre is.
estore sablon kinézetének beállítása wp e-commerce-hez
Szerző roli86, 2012-01-25 09:11
sablon webshop
6 válasz erre a témára
Elküldve: 2012-01-25 - 09:11
Elküldve: 2012-01-25 - 18:26
Üdv,
Ha az Elegantthemes oldaláról töltötted le, kapnod kellett hozzá egy dokumentációs fájlt és egy dummy.xml vagy más nevezetű .xml import fájlt mivel megtudod úgy csinálni ahogy a demo mutatja.
Ha az Elegantthemes oldaláról töltötted le, kapnod kellett hozzá egy dokumentációs fájlt és egy dummy.xml vagy más nevezetű .xml import fájlt mivel megtudod úgy csinálni ahogy a demo mutatja.
KardiWeb | Weboldal készítés | Ingyen WordPress Tárhely | Ingyenes Weboldal Mérés | WP Megosztás 1.5.1
Elküldve: 2012-01-25 - 18:58
Szia
Köszi a választ, de sajnos nem onnan van a sablon és így ilyen fájlokat nem kaptam hozzá.
Köszi a választ, de sajnos nem onnan van a sablon és így ilyen fájlokat nem kaptam hozzá.
Elküldve: 2012-01-25 - 19:30
Nekem ebből az következik, hogy nem vásároltad meg, nem legális. Ebban az esetben ez lopásnak minősül, tehát ne várd segítségünk.
Elküldve: 2012-01-25 - 19:39
Nem torrentről töltöttem le, hanem kaptam egy pendriveon több sablonnal együtt. Fogalmam sem volt róla, hogy ez lopásnak számít.
Azért köszi a figyelmeztetést.
Azért köszi a figyelmeztetést.
Elküldve: 2012-01-25 - 22:02
Így sajnos nem tudok segíteni. 39$ nem nagy befektetés. Érdemes lenne megvásárolni és mikor már profitálsz hamar megjön az ára.
KardiWeb | Weboldal készítés | Ingyen WordPress Tárhely | Ingyenes Weboldal Mérés | WP Megosztás 1.5.1
Elküldve: 2012-02-23 - 17:13
Sziasztok!
Nekem is eStore kérdésem lenne, próbálgatom a beállításokat, és egy helyen elakadtam. A dokumentáció szerint létrehoztam egy egyedi termékoldalt, mert ez szükséges ahhoz, hogy a főoldalon jobb fent az animációba szerepeljen. Ez működik is rendesen, azonban amikor a fenti részen a termékelőzetesnél a termékoldalra navigálok, akkor a kosárba tesz gomb csak az adott oldalt hívja be újra.
Az angol nyelvű fórumon megtaláltam, hogy mit kell módosítani, de nem mindent értek pontosan, így a változtatások után hibaüzenettel gazdagodtam.
A leírás a következő (a templét "includes/single-product.php" fájljára vonatkozik):
A kódban módosítottam, amit ír, de a 3. pontban leírtakat nem tudom, hogy hol kell végrehajtani. Ezen pontban leírtak nélkül a termékek leírásai helyett a következő hiba jelenik meg:
A kérdéses sor a következő:
Köszi, és bocs a terjedelemért!
Nekem is eStore kérdésem lenne, próbálgatom a beállításokat, és egy helyen elakadtam. A dokumentáció szerint létrehoztam egy egyedi termékoldalt, mert ez szükséges ahhoz, hogy a főoldalon jobb fent az animációba szerepeljen. Ez működik is rendesen, azonban amikor a fenti részen a termékelőzetesnél a termékoldalra navigálok, akkor a kosárba tesz gomb csak az adott oldalt hívja be újra.
Az angol nyelvű fórumon megtaláltam, hogy mit kell módosítani, de nem mindent értek pontosan, így a változtatások után hibaüzenettel gazdagodtam.
A leírás a következő (a templét "includes/single-product.php" fájljára vonatkozik):
Idézet
"
1. Find this line of code and delete it or comment it out
<a href="#" class="addto-cart"><span><?php _e('Add to cart','eStore'); ?></span></a>
2. find this section of code
1. Find this line of code and delete it or comment it out
<a href="#" class="addto-cart"><span><?php _e('Add to cart','eStore'); ?></span></a>
2. find this section of code
<div class="description"> <p><?php echo($et_description); ?></p> </div> <!-- .description -->and replace with
<div class="description"> <?php $prod_id = get_post_meta($post->ID, 'prod_id', true); ?> <p><?php echo get_button_code_for_product($prod_id); ?></p> <p><?php echo($et_description); ?></p> </div> <!-- .description -->3. Now all you have to do is use "prod_id" as the name of a new custom field with the product id number in the value"
A kódban módosítottam, amit ír, de a 3. pontban leírtakat nem tudom, hogy hol kell végrehajtani. Ezen pontban leírtak nélkül a termékek leírásai helyett a következő hiba jelenik meg:
Idézet
"Fatal error: Call to undefined function get_button_code_for_product() in /web/webhely/wp-content/themes/eStore/includes/single-product.php on line 51"
A kérdéses sor a következő:
[color=#000000]"<p><?php echo get_button_code_for_product($prod_id); ?></p>"[/color]Gondolom a 3. pontban leírtak hiánya adja a problémát. Segítenétek a 3. pontot értelmezni?
Köszi, és bocs a terjedelemért!
Szerkesztve Farkas Győző által: 2012-02-23 - 20:36
Használd legközelebb a kód és idézet tag-eket megfelelően!
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó